tengeriakvarium.com logó
tengeri akvárium szettek kezdőknek
tengeri akvárium árajánlat
Akvárium Klíma

Akvárium klíma

akvárium klíma és hűtésMivel a természetes korallzátonyok hőmérséklete állandónak tekinthető, a legtöbb zátonylakó élőlény rendkívül érzékeny a hőmérséklet-változásra. 28 celsius hőmérséklet fölött szinte minden korall és anemóna visszafordíthatatlan károkat szenved (általában el is pusztul).

A víz tartósan magas hőmérsékletét azonban nemcsak a nyári kánikula, hanem számos egyéb tényező is okozhatja (pl. a világítás hőtermelése, az akvárium nem megfelelő szellőzése vagy rossz elhelyezése stb.).


Egy jó mnőségű akvárium klíma ára, vetekszik egy szoba klímáéval, azonban a megbízható, stabilan tartott, egyenletes hőmérséklet nélkülözhetetlen, ha értékes korallokat nevelünk! Működésük "átfolyó hűtés", a mi annyit jelent, hogy a berendezésen keresztül szivattyúzott víz, a készüléken beállított hőmérsékletre hül.

A jó minőségű akvárium klímák elfogadható energiafelvétellel és minimális működési zajjal doldoznak. Telepítésük gyors és egyszerű!

Az akvárium klímák számos méretben kaphatóak (pl. 150-300 liter, 300-450 liter, 450-600 liter). Használatukkal 10-15 celsius fokkal csökkenthető a víz hőmérséklete. A hatékony működés érdekében fontos, hogy az akvárium klíma jól szellőző helyre legyen telepítve, biztosítva a gyártó által feltüntetett mennyiségű folyamatos vízellátást!
 
Amennyiben Önnek is gondot okoz az akvárium vizének hűtése,
Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk kiválasztani
a legmegfelelőbb akváriumklímát!
Hasznos CikkekKapcsolatVásárlási FeltételekNano tengeri akváriumOldaltérkép