tengeriakvarium.com logó
tengeri akvárium szettek kezdőknek
tengeri akvárium árajánlat
Vásárlási Feltételek
Vásárlási Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

A Palocsay Kft..(továbbiakban: Szolgáltató) Szerződési feltételei tartalmazzák a Webáruház szolgáltatásainak és igénybevételének szabályait, feltételeit. A vásárlói és szolgáltatói jogokat és kötelezettségeket.

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása a webáruház használatának feltétele. A vevő a feltételeket elfogadja, ha regisztrál illetve rendelést ad le.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy az Általános Szerződési Feltételeket bármikor módosíthatja. A változtatások a nyilvánosságra hozatalkor lépnek hatályba.

Szerződéskötés

A Szolgáltató csak abban az esetben fogad el megrendelést, ha a vevő a megrendeléshez szükséges összes információt rendelkezésre bocsájtja a megrendelés leadásakor. A hibás adatközlésből eredő károkért a Szolgáltatót nem terheli felelősség.

Sikeres regisztrációt követően a Szolgáltató minden esetben küld egy visszaigazoló e-mailt.

A weboldalon közétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. Egy esetleges módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja. A termékek árai Bruttó és Nettó értéken vannak feltüntetve.

A vevő megrendelését a Szolgáltató azonnal visszaigazolja elektronikus úton, nagyértékű rendelés esetén telefonon is. Az visszaigazolás minden esetben azonnal megtörténik. Amennyiben a visszaigazolás nem történik meg 24 órán belül a Vevő részére, akkor a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik. A szerződés hatályba lépése a megrendelés visszaigazolásával egyidejűleg jön létre.

A Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelenlegi Általános Szerződési Feltételeket elfogadja.

Szállítási és Fizetési feltételek:


Készpénzes fizetés:

Az áru átvételekkor a vevő készpénzben fizeti ki az áru ellenértékét a futárnak a számla alapján illetve az üzletünkben történő átvétel esetén a pénztárba fizeti be.

Banki átutalás előre:

A Szolgáltató a megrendelés alapján kiállítja a vevő részére a számlát. A vevő a számla végösszegét a Szolgáltató részére átutalja, amint az összeg a Szolgáltató bankszámláján megjelenik, az áru a vevő részére kézbesítésre kerül.

Kiszállítás:

A szállítási határidő 7 munkanap, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt termékek 24 órán belül a rendelkezésre álljanak a vevő részére. A szállítási díj nem tartalmazza a rakodási illetve beüzemelési költségeket. A számla átadása az áru átadásával egyidejűleg történik meg.

Elállási jog:

A vevő a megrendelt termékeket a törvény által előírt 17/1999. (II.5) 8 napon belül visszaküldheti, csak sérülésmentes állapotban eredeti csomagolásban. A csomagnak minden esetben tartalmaznia kell az eredeti számlapéldányt is. A szállítási költségeket a visszatérített összegből levonásra kerül melyet a Szolgáltató 30 napon belül visszatérít.

Garancia:

Fontos hogy a vevő gondosan megőrizze a vásárlásnál kiállított számlát, az árura vonatkozó termékismertetőt, kezelési útmutatót és a termékre vonatkozó jótállást és garancia levelet. A szavatosság csak a termék minőségi hibája esetén érvényesíthető.

Felelősség:

Az esetlegesen Weboldalhoz való csatlakozási hiba által bekövetkezett károkért a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli. Vis maior esetén nem vonható felelősségre az üzemeltető. Az esetleges rosszindulatú támadásokért (Hacker) féreg vagy vírus által okozott problémákért felelősséget nem vállalunk.

A konkrét árucikkről szóló tulajdonságait, ismertetőjét, használatukról szóló tájékoztatást a gyártó információs oldaláról lehet megismerni. A leírásokban esetlegesen előforduló pontatlanságokért az adott termék gyártója a felelős.

Adatvédelem:

A vevő adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek bizonyítása érdekében a Szolgáltató tárolja. Ezen adatokat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként működik. Az alvállalkozó semmilyen módon nem jogosult az adatokat egyéb célra használni, illetve más személynek tovább adni. A mindenkori hatályos Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően járunk el az adatok kezelésekor.

Elektronikus kereskedelem:

A Palocsay Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai a Web rendszerén keresztül nem csak egyedi jelszóval (továbbiakban: jelszó) vehetők igénybe. A mindenkori vevőt a saját jelszava azonosítja, használata hitelesen bizonyítja a vevő megrendelését. A megrendelést a Palocsay Kft. számítógépes rendszere rögzíti. A vevő teljes felelősséget vállal a jelszó kezeléséért, melyet 3. félnek nem ad át. A Szolgáltató nem felel az olyan károkért melyek a Jelszó illetéktelen használatából ered, akár harmadik személlyel szemben is.

Jogi és e-környezet:

A web áruházunkból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvény Ektv. Továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5) Korm. Rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. CLV. Törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény szabályozza.

Egyéb:

Ezen szerződésben foglalt feltételek az elektronikus úton történt megrendelésre és vásárlásra vonatkoznak, de természetesen fenntartjuk a lehetőséget vásárlóink részére, hogy megrendeléseiket más úton (telefonon vagy személyese) is leadhassák nekünk.

Sátoraljaújhely, 2011.02.10

www.tengeriakvarium.com

Palocsay Kft.
3980. Sátoraljaújhely, Jókai utca 29. A. ép
Adószám: 14967571-2-05
Cégjegyzék szám: 05-09-018608

Hasznos CikkekKapcsolatVásárlási FeltételekNano tengeri akváriumOldaltérkép